A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Добір кандидатів на вступ до Національної поліції України.

Дата: 10.12.2021 23:39
Кількість переглядів: 798

Служба в поліції – вибір сильних духом людей. Не кожен зможе боротися зі злочинністю, захищати слабких, рятувати життя і долі.

Ти прагнеш змінити своє життя на краще та стати справжнім фахівцем свої справи? Хочеш мати престижну роботу, де тебе будуть поважати та рахуватись з твоє думкою? Допомагати людям та бути впевненим у своєму майбутньому?

Сьогодні Національна поліція України надає тобі можливість стати юридично грамотним та фізично розвинутим.

Після вступу до Національної поліції України ти будеш забезпечений гідною заробітною платою, повним соціальним пакетом в який входять: безкоштовний проїзд у громадському транспорті, лікування та право на отримання житла. Також ти матимеш право виходу на пенсію за пільговим обчисленням років.

 

Загальні вимоги до кандидатів:

  • громадянство України;
  • повна загальна середня освіта (для кандидатів на офіцерський  склад повна вища освіта);
  • знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію України», «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення та кримінальнопроцесуального законодавства;
  • вільне володіння українською мовою.

 

Для того, щоб взяти участь у конкурсі для зайняття вакантних посад в ГУНП в Херсонській області, а також у заклади вищої освіти системи МВС України необхідно заповнити електронну анкету на офіційному сайті ГУНП в Херсонській області (https://nabir.np.gov.ua).

У разі виникнення питань звертатись за адресою: м. Херсон,                           вул. Лютеранська, 4, (тел.: (0552) 45-94-73, 45-94-77, 45-94-36) або у відділи та відділення поліції області за місцем проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора