Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Рівень води піднімається і всім, хто знаходиться у зоні небезпеки необхідно дотримуватись простих правил.

Підрозділи Національної поліції та ДСНС Херсонської області підняті по тривозі для оповіщення та евакуації цивільного населення із потенційних зон затоплення на правобережній частині річки Дніпро, а саме: села Миколаївка, Ольгівка, Льово, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Понятівка, Придніпровське, Садове, та частково місто Херсон - острів Корабел.

08:35 06.06.2023

Як поводитись в умовах загрози замінування

Джерело: https://dovidka.info/ Як поводитись в умовах загрози замінування З початку бойових дій в Україні військові та піротехніки ДСНС знешкодили тисячі боєприпасів та авіаційних бомб. Загроза замінування на території ведення бойових дій залишається великою. Ми пропонуємо перелік рекомендацій щодо того, як поводитись на територіях, де існує ризик наявності мін та інших вибухових пристроїв.

10:14 28.03.2023

Що варто знати при деокупації.

     Новомиколаївська ТГ, як і весь Скадовський район, уже більше року знаходяться під окупацією. Жителі, які залишилися там, з надією чекають визволення від загарбників. Але деокупація хоч і радісний, очікуваний процес, та все ж цивільне населення має бути готовим до різного роду викликів. WAW підготувала кілька важливих рекомендацій для тих, хто чекає на деокупацію.

21:34 03.03.2023

Що робити, якщо потрапили під завал?

В умовах війни, коли ворог ледь не щодня нещадно обстрілює не лише критичну інфраструктуру, але й цивільні житлові будинку, необхідно бути готовими до виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій. 

16:32 17.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора