A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Шановні жителі громади! Бажаєте здобути нові знання та бути конкурентоспроможними на ринку праці регіону? Тоді професійне навчання за сприяння Державної служби зайнятості саме для вас!

Дата: 25.01.2022 15:50
Кількість переглядів: 558

Шановні жителі громади! Якщо ви бажаєте здобути нові знання, бути конкурентоспроможними на ринку праці регіону, стати неперевершеними у своїй справі, отримати омріяну роботу, тоді професійне навчання за сприяння Державної служби зайнятості саме для вас!

    Скадовська районна філія Херсонського ОЦЗ інформує, що на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти ДСЗ (м. Нова Каховка) для зареєстрованих безробітних заплановано навчання у лютому 2022 року за професіями продавець продовольчих товарів, касир торговельного залу, покоївка, бармен та офіціант.

Переваги професійного навчання у центрах ЦПТО ДСЗ

  • стислі строки навчання ;

  • по закінченню навчання отримання відповідної кваліфікації та документів державного зразка;

  • цікава програма навчання у сучасному навчальному закладі;

  • допомога у працевлаштуванні за обраною професією;

  • витрати, повязані з організацією професійного навчання безробітних, проживання та проїзду до міста Нова Каховка та у зворотньому напрямку фінансується службою зайнятості.

     Скористайтеся можливістю отримати безкоштовно якісну професійну освіту та підвищити свій шанс на працевлаштування!

      Більш детальну інформацію можна отримати у Скадовській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості, що знаходиться за адресою:м. Скадовськ, вул. Олександрівська, 32-А, каб. 8 тел.  (05537)52316

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора