A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Жителів звільнених громад Херсонщини забезпечують гуманітарною допомогою.

Дата: 02.12.2022 19:08
Кількість переглядів: 110

Жителів звільнених громад Херсонщини забезпечують гуманітарною допомогою.

📍У Кочубеївській громаді від World Food Programme роздавали консерви та продуктові набори. Допомогу розподіляли через ГО «Пора рішучих змін». Також жителям населених пунктів громади видавали дрова від «Укрзалізниці».    

⚡️ГО «Ініціатива Е+» надала у Кочубеївський ЦПМСД дизельний генератор потужністю 5,5 кВт.   
     
📍Сьогодні продовжували видачу дров та паливних брикетів мешканцям Високопільської громади в рамках державної програми. Окрім того, на десять вулиць Високопілля вже подали природній газ.

🏥За допомогою Криворізької районної військової адміністрації встановили нові металопластикові вікна у будівлі, де буде розміщено медичні установи Високопілля. 

🧱Протягом тижня жителям Тягинської, Милівської, Бериславської, Великоолександрівської громад видали понад тисячу будівельних наборів від наших міжнародних партнерів - через Гуманітарну місію «Проліска» від UNHCR Ukraine - Aгентства ООН у справах біженців в Україні.

Також на Херсонщину доправили 200 м. куб. габіонів – споруд, що  забезпечуватимуть захист об’єктів інфраструктури від ворожих обстрілів. Це допомога від голови правління Міжнародного центру сприяння підприємництву Володимира Пахнія. 

Дякуємо всім, хто долучається до відновлення нормального життя на Херсонщині!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора