A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину

Дата: 13.12.2022 13:19
Кількість переглядів: 96

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 12 грудня 👇

⏺Фахівці Київстар та Vodafone відновили роботу 8 базових станцій у Херсоні: 4 у Дніпровському, 3 у Корабельному та 1 у Суворовському районах міста. Загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 129  базових та 4 пересувних станцій на звільненій Херсонщині. 

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 34 бригади – це 180 робітників та 63 одиниці техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Іванівку, Білу Криницю, Велику Олександрівку, Шестакове,  Херсон, Чорнобаївку, Зеленівку, Велетенське, Берегове та Розлив.

⏺Водопостачання відновлено в населених пунктах: Надеждівка, Зорівка, Томина Балка, Новодмитрівка, Миролюбівка, Молодецьке, Паришеве, Мирне, Грозове та Киселівка.

⏺Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 188 кілометр доріг державного значення та 318, 4 кілометри – місцевого.

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили 15 гектарів територій, вилучили 55 вибухонебезпечних предметів, знищили – 52. Піротехніки ДСНС обстежили понад 9,4 гектара територій, вилучили та знешкодили 209 вибухонебезпечних предметів.

⏺Бериславська лікарня отримала автомобіль швидкої допомоги від Парафії Мучеників Макавейських м. Берислав.

⏺Продовжується видача лікарських засобів та консультування медичним працівником в Пункті незламності у Херсоні на площі Свободи. Минулої доби видано лікарські засоби понад 72 особам.

⏺До Херсонської обласної лікарні доставлено 20 палетів ліків та медичного обладнання від Центру громадського здоров’я. ВООЗ передала для Нововоронцовської лікарні модуль лікарських засобів, який включає в себе препарати інсуліну.

Працюємо далі!

Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора