A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 19 грудня

Дата: 19.12.2022 23:00
Кількість переглядів: 64

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 19 грудня 👇

⏺Фахівці Vodafone відновили роботу 2 базових станцій: у Суворовському районі Херсона та у селі Зеленівка Херсонського району. Нині на звільненій Херсонщині працює 151 базова та 2 пересувні станції.

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 115 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять населені пункти Берислав, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Іванівку, Архангельське, Херсон та Комишани.

⏺Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 224 кілометри доріг державного значення та 350 кілометрів – місцевого.

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 10 гектарів територій, вилучили 498 вибухонебезпечних предметів, знищили – 16. Піротехніки ДСНС обстежили понад 9 гектарів територій, вилучили та знешкодили 86 вибухонебезпечних предметів.

⏺До Архангельська та Борозенська від міжнародної організації «Лікарі без кордонів» доставили модульні майданчики, де базуватимуться медпрацівники.

⏺Від Благодійного фонду допомоги добровільним формуванням, Територіальній обороні та громадським об’єднанням «Авангард» до Херсонського обласного кардіологічного центру доставлено продукти харчування, засоби гігієни, повербанки, одяг, дитячі подарункові набори та ліки. Також організацією надано автомобіль швидкої медичної допомоги типу А для Херсонської міської лікарні ім. Карабелеша.

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора