Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 20 грудня

Дата: 21.12.2022 23:08
Кількість переглядів: 110

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 20 грудня 👇

✅Фахівці Vodafone та Київстар відновили роботу 6 базових станцій: 2 у Суворовському та 1 у Корабельному районах Херсона. Також відновлено станції у селах Зеленівка, Музиківка та Станіслав Херсонського району. Нині на звільненій Херсонщині працює 157 базових та 2 пересувні станції.

✅Для відновлення світла на Херсонщині працює 27 бригад – це 115 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Берислав, Іванівку, Кар’єрне, Херсон, Музиківку, Чорнобаївку, Степанівку, Велетенське та Білозерку. 

✅Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 226 кілометрів доріг державного значення та 355 кілометрів – місцевого.

✅Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 8 гектарів територій, вилучили 48 вибухонебезпечних предметів, знищили – 7. Піротехніки ДСНС обстежили майже 6 гектарів територій, вилучили та знешкодили 211 вибухонебезпечних предметів.

✅Оновлено адреси центрів гуманітарної допомоги Херсонської ОВА. Це місця, куди херсонці можуть звернутися, аби безкоштовно отримати продукти харчування, засоби гігієни та інші необхідні речі. Ознайомитися з переліком орієнтовних адрес центрів – за посиланням. (https://t.me/khersonskaODA/2632) 

✅Херсонщина отримала від Ізраїлю 17 надпотужних генераторів. Їх доправлять у заклади критичної інфраструктури. Завдяки використанню цієї техніки медики рятуватимуть людські життя, прийматимуть пологи, а комунальники налагоджуватимуть водопостачання у місті.

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора