Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 23-25 грудня

Дата: 26.12.2022 17:38
Кількість переглядів: 98

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 23-25 грудня 👇

⏺Фахівці операторів мобільного звʼязку відновили роботу 7 базових станцій: 2 у Суворовському та 3 у Корабельному районах Херсона, а також у селах Микільське та Музиківка Херсонського району. Нині на звільненій Херсонщині працює 174 базові та 2 пересувні станції.

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 25 бригади – це 112 робітників та 38 одиниць техніки. Бригади працювали на лініях, що живлять Іванівку, Новодмитрівку, Архангельське, Любимівку, Твердомедове, Старосілля, Комишани та Херсон. 

⏺Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 234 кілометри доріг державного значення та 365 кілометрів – місцевого.

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 15 гектар територій, вилучили 101 вибухонебезпечний предмет, знищили – 99. Піротехніки ДСНС обстежили понад 10 гектар територій, вилучили та знешкодили 151 вибухонебезпечний предмет.

⏺Спеціалісти Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби лагодять квартири містян після російських ударів. Вибиті вибуховою хвилею шибки закривали спеціальним матеріалом, лагодили пошкодження стін. Якщо ви бажаєте долучитись і працювати для людей разом з нами, телефонуйте за номером 067-008-17-72 (відділ кадрів ХОКАРС). 

⏺Дорожники завершили облаштовувати реверсні обʼїзди на зруйнованому мосту на ділянці Херсон – Миколаїв, що на дорозі міжнародного значення М-14. Над цим працювало 25 людей та 17 одиниць техніки. Нині фахівці продовжують працювати на цій ділянці дороги – триває ямковий ремонт та благоустрій. Початок робіт із відновлення зруйнованого мосту запланований на 2023 рік. 

⏺До сіл Давидів Брід та Іванівка представники Міжнародної організації “Лікарі без кордонів” доставили модульні пункти для медичних працівників. 

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора