A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 26 грудня

Дата: 27.12.2022 12:42
Кількість переглядів: 88

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 26 грудня 👇

⏺Фахівці Vodafone відновили роботу 6 базових станцій у Херсоні: 5 у Суворовському та 1 у Корабельному районах міста. Нині на звільненій Херсонщині працює 180 базових та 2 пересувні станції.

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 27 бригад – це 115 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, які живлять Іванівку, Новомиколаївку, Любимівку, Велику Олександрівку, Херсон, Комишани та Зеленівку.

⏺Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювало 57 осіб – ХОКАРС, КП “Парки Херсона”, ДСНС, Нацгвардія, Нацполіція та будівельники.  та будівельники. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами. Загалом перекрито OSB-листами 59 пошкоджених вікон та 4 – дверей. 

⏺Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 277 кілометрів доріг державного місцевого значення.

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили майже 8 гектар територій, вилучили 94 вибухонебезпечні предмети, знищили – 47. Піротехніки ДСНС обстежили майже 5 гектар територій, вилучили та знешкодили 128 вибухонебезпечних предметів.

⏺До Херсонщини прибув гуманітарний вантаж від Crucea Roșie Vrancea (Філіал Вранча Червоного Хреста Румунії). Привезли два потужних генератори на 225 кВт для медзакладів Херсона. До населених пунктів області передали найнеобхідніше – медикаменти, засоби гігієни, питну воду та харчові продукти. 

⏺На Херсонщині працюють представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. У селі Новодмитрівка вони оглянули  30 людей, у Нововознесенському – 17. Консультації проводили лікарі-терапевти та психологи. 

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора