A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 29 грудня

Дата: 30.12.2022 18:20
Кількість переглядів: 76

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 29 грудня 👇

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 28 бригад – це 118 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені пункти Берислав, Благодатне, Твердомедове, Любимівку, Херсон, Наддніпрянське та Кізомис.

⏺Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювало 21 особа – ХОКАРС, ДСНС та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 4 адресами. Загалом перекрито OSB-листами 47 пошкоджених вікон.

  ⏺Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити майже 387 кілометрів доріг місцевого значення.

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 6 гектар територій, вилучили 83 вибухонебезпечні предмети, знищили – 4. Піротехніки ДСНС обстежили 19 гектар територій, вилучили та знешкодили 73 вибухонебезпечні предмети.

⏺Громади Херсонщини отримали техніку для місцевих підрозділів пожежної охорони. Кочубеївській громаді передали пожежний автомобіль, пожежні рукави, стволи та спорядження, Новорайській – пожежну мотопомпу, пожежні рукави, стволи та спорядження.

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора