A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 30 грудня

Дата: 31.12.2022 21:57
Кількість переглядів: 76

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 30 грудня 👇

⏺Фахівці операторів мобільного звʼязку відновили роботу 3 базових станцій у Херсоні: 2 у Суворовському та 1 у Корабельному районах міста. Нині на звільненій Херсонщині працює 190 базових та 2 пересувні станції.

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 110 робітників та 36 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Берислав, Благодатне, Твердомедове, Любимівку, Херсон, Наддніпрянське та Кізомис.

⏺До Бериславу почали подавати електроживлення. Процес підключення абонентів триває. 

⏺За допомогою генераторів, переданих Посольством Ізраїлю, почали відновлювати централізоване водопостачання в мікрорайоні Острів міста Херсон. Зокрема, сьогодні проводили пробний запуск води. Ще тривають налагоджувальні роботи, тож про подальший графік подачі води повідомлю згодом. 

⏺Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювало 25 осіб – ХОКАРС, ДСНС та КП “Парки Херсона” та будівельники. Першочергові ремонтні роботи проведено за 5 адресами. Загалом перекрито OSB-листами 77 пошкоджених вікон.

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 7 гектар територій, вилучили 38 вибухонебезпечних предметів, знищили – 19. Піротехніки ДСНС обстежили майже 13 гектар територій, вилучили та знешкодили 52 вибухонебезпечні предмети.

⏺Благодійним фондом «САМАРІТЕНЗ ПЕРС УКРАЇНА» доставлено 1 генератор на 9 кВт до Нововоронцовської лікарні та 1 генератор на 9,5 кВт до Великоолександрівської лікарні. Також до Великоолександрівської лікарні доставлено 2 генератори від благодійної організації «Центр волонтерства та захисту» спільно з United Ukrainian American Relief Committee INC.

⏺На звільненій Херсонщині працює 26 аптек. З переліком адрес можна ознайомитись за посиланням. (https://t.me/khersonskaODA/2815)

⏺У Херсоні відновив роботу сервісний центр МВС за адресою: вулиця Вишнева, 22. Тут надають послуги з реєстрації, перереєстрації, відновлення свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, обміну і поновлення посвідчень водія. Крім того, громадяни можуть одержати міжнародну посвідку водія чи зробити вибракування транспортного засобу, постраждалого внаслідок збройної агресії рф.

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора