A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 2 січня

Дата: 03.01.2023 17:47
Кількість переглядів: 60

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 2 січня👇

⏺Фахівці Vodafone відновили роботу базової станції у Суворовському районі Херсона. Нині на звільненій Херсонщині працює 191 базова та 2 пересувні станції.

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 106 робітників та 37 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Трифонівку, Берислав, Високопілля, Велику Олександрівку, Любимівку, Херсон, Степанівку та Благодатне. 

⏺Продовжується поетапне поновлення розподілу природного газу, виконання ремонту пошкоджених ділянок мереж та пуск газу споживачам у таких населених пунктах: Велика Олександрівка (підключено 1102 абонентів з 2301), Новодмитрівка (підключено 163 абонентів з 272), Старосілля (підключено 87 абонентів з 131), Високопілля (підключено 419 абонентів з 1473), Довгове (підключено 14 абонентів з 42) та Мала Олександрівка (підключено 166 абонентів з 344).

⏺Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювала 31 особа з ХОКАРС та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 2 адресами. Загалом закрито OSB-листами 98 пошкоджених вікон, з яких 86 – у обласній дитячій клінічній лікарні.

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили 4 гектари територій, вилучили 129 вибухонебезпечних предметів, знищили – 60. Піротехніки ДСНС обстежили майже 11 гектарів територій, вилучили та знешкодили 62 вибухонебезпечні предмети.

⏺Неурядова громадська організація “STEP-IN” доставила до однієї з лікарень Херсона два модульні пункти: “Клініку матері й дитини” та мобільний травмпункт. Вони мають необхідне обладнання. Перший призначений для приймання пологів, другий – для надання меддопомоги при гострих травмах опорно-рухової системи.

⏺Продовжено евакуацію осіб, постраждалих внаслідок обстрілів до закладів охорони здоров’я Миколаєва. Минулої доби евакуйовано 7 дітей та 3 дорослих пацієнтів з тяжкими ускладненнями.

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора