A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 3 січня

Дата: 04.01.2023 18:20
Кількість переглядів: 74

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 3 січня👇

⏺Фахівці Vodafone відновили роботу 2 базових станцій: у Корабельному районі Херсона та у селищі Велика Олександрівка Бериславського району. Нині на звільненій Херсонщині працює 193 базові та 2 пересувні станції.

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 106 робітників та 37 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Берислав, Архангельське, Любимівку,  Велику Олександрівку, Херсон та Благодатне.

⏺Дорожники облаштували тимчасову переправу через річку Інгулець, що сполучає села Архангельське та Зарічне. Переправа має довжину 60 метрів та ширину – 8 метрів. 

⏺Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювала 53 особи з ХОКАРС, ДСНС, Нацгвардії та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 3 адресами. Загалом закрито OSB-листами 165 пошкоджених вікон та 1 двері, з них 145 вікон  – у обласній дитячій клінічній лікарні. Також фахівці надали 30 OSB-листів для ремонту залізничного вокзалу. 

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили 7 гектар територій, вилучили 41 вибухонебезпечний предмет. Піротехніки ДСНС обстежили майже 10 гектарів територій, вилучили та знешкодили 56 вибухонебезпечних предметів.

⏺На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади відвідали Нововоскресенське, Новопетрівку та Архангельське. Загалом медпрацівники оглянули майже 100 осіб. 

⏺40 тонн палет для твердопаливних котлів привезли в один із закладів охорони здоров'я Херсона з Латвії.

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора