A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 5 січня

Дата: 06.01.2023 16:54
Кількість переглядів: 142

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 5 січня👇

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 26 бригад – це 106 робітників та 37 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Любимівку, Високопілля, Велику Олександрівку, Херсон та Чорнобаївку. 

⏺За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працював 41 робітник з ХОКАРС, ДСНС, КП “Парки Херсона” та волонтери. Першочергові ремонтні роботи проведено за 2 адресами. Загалом закрито OSB-листами 157 вікна, з яких 133 – в обласній дитячій клінічній лікарні. 

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 5 гектарів територій, вилучили 24 вибухонебезпечні предмети, знищили – 18. Піротехніки ДСНС обстежили понад 10 гектарів територій, вилучили та знешкодили 52 вибухонебезпечні предмети.

⏺Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 110 осіб, з них 11 – діти та 1 маломобільна людина. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 38 осіб, автотранспортом евакуйовано 72 людини. 

⏺На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади відвідали Нову Камʼянку та Трифонівку. Загалом медпрацівники оглянули 85 осіб. 

⏺Нововоронцовська громада отримала два генератори потужністю 55 кВт від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Їх використовуватимуть для відновлення водопостачання в Осокорівці та Нововоскресенському. 

⏺ЮНІСЕФ передав гуманітарну допомогу для мешканців Милівської громади. Привезли гігієнічні набори, ковдри та ремонтні матеріали.

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора