A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 8 січня

Дата: 09.01.2023 15:58
Кількість переглядів: 94

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 8 січня👇

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 8 бригад – це 17 робітників та 8 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Кочубеївку, Орлове, Велику Олександрівку та Херсон. 

⏺За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працював 21 робітник з ХОКАРС та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 5 адресами. Загалом закрито OSB-листами 15 вікон.

⏺Фахівці Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби облаштували Пункт незламності у селі Посад-Покровське. Там встановили генератор, освітлення та опалення.  

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили 3 гектари територій, вилучили та знищили 28 вибухонебезпечних предметів. 

⏺Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 70 осіб, з них 14 – діти та 4 – маломобільні люди. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 40 осіб, автотранспортом евакуйовано 30 людей. 

⏺Федеральне агентство з технічної допомоги Німеччини за фінансування МЗС цієї країни доправили до Херсона 7 генераторів - три для водопровідно-каналізаційного господарства міста, один - на потреби Херсонського онкодиспансеру та ще три - для стабільної роботи «Херсонтеплоенерго».

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора