A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 9 січня

Дата: 10.01.2023 15:13
Кількість переглядів: 140

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 9 січня👇

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 28 бригад – це 106 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені пункти Любимівку, Високопілля, Велику Олександрівку, Берислав, Херсон, Благодатне та Комишани. 

⏺За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 46 робітників з ХОКАРС, ДСНС, КП “Парки Херсона” та волонтери “Добробату”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 7 адресами. Загалом закрито OSB-листами 99 вікон та 1 двері. Також передано 24 OSB-листи для ремонту пошкодженої російськими обстрілами будівлі критичної інфраструктури у Херсоні.  

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 6 гектарів територій, вилучили 10 вибухонебезпечних предметів. Піротехніки ДСНС обстежили понад 3 гектари територій, вилучили та знешкодили 45 вибухонебезпечних предметів.

⏺Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 78 осіб, з них 15 – діти та 2 – маломобільні люди. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 46 осіб, автотранспортом евакуйовано 32 людини.

⏺Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів понад 10,5 тис. жителів звільнених територій області отримали допомогу. Привезли та безкоштовно роздали людям продуктові набори, солодощі та канцелярські набори для дітей, “буржуйки” для обігріву домівок та інші необхідні речі.

⏺У Херсон доправили перше мобільне бетонне укриття, яке для міста передав БФ «Юність 2.0». Укриття вже доступне для використання - його встановили у центрі міста. Завдяки співпраці з БФ «Юність 2.0» до Херсона найближчим часом мають доправити ще 3 таких споруди.

⏺Херсонщина отримала чергову гуманітарну допомогу від Фундації Олени Зеленської та USAID. До Бериславської тергромади привезли 1046 електрообігрівачів та 100 газових обігрівачів. Їх вже почали безкоштовно роздавати жителям громади, в домівках яких немає пічного опалення. 

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора