A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 16 січня

Дата: 17.01.2023 14:26
Кількість переглядів: 106

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 16 січня👇

⏺Для відновлення світла на Херсонщині працює 30 бригад – це 106 робітників та 40 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Нововоронцовку, Архангельське, Високопілля, Борозенське, Твердомедове, Любимівку, Берислав, Херсон, Благодатне, Зеленівку та Музиківку. Енергетики відновили електропостачання у селі Благодатне Чорнобаївської громади.

⏺За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 45 робітників з ХОКАРС, ДСНС та КП “Парки Херсона”. Першочергові ремонтні роботи проведено за 11 адресами. Загалом закрито OSB-листами 172 вікна, з яких 30 – у Херсонському державному університеті. 

⏺Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 7 гектарів територій, вилучили 216 вибухонебезпечних предметів, знищили – 16. Піротехніки ДСНС обстежили майже 3 гектари територій, вилучили та знешкодили 49 вибухонебезпечних предметів.

⏺Зі звільненої Херсонщини евакуйовано 69 осіб, з них 8 – діти та 4 – маломобільні люди. Зокрема, потягом до Хмельницького виїхали 26 осіб, автотранспортом евакуйовано 43 людини. 

⏺Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом близько 1500 жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали людям хліб, консервацію, продуктові набори, гарячі обіди, питну воду, дитяче харчування та солодощі, теплі речі, обігрівачі, паливні брикети та іншу необхідну продукцію.

⏺Наші партнери з UNICEF придбали та доставили до Берислава генератор потужністю 120 кВт. Його встановлять, щоб забезпечити місцевих мешканців питною водою.

⏺На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади відвідали Українку, Біляївку та Новопавлівку. Загалом медпрацівники оглянули понад 100 осіб. 

Працюємо далі!

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора