A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

У Кочубеївській тергромаді відкрили тимчасову переправу через річку Інгулець.

Дата: 18.01.2023 14:10
Кількість переглядів: 118

У Кочубеївській тергромаді відкрили тимчасову переправу через річку Інгулець. Її облаштували військовослужбовці 701 полку Державної спеціальної служби транспорту України. 

Міст, що знаходиться поблизу села Наталине, зруйнували російські окупанти, коли тікали з правобережної Херсонщини. Він сполучав населені пункти Кочубеївської громади з Високопіллям та Великою Олександрівкою. 

Над відновленням транспортного сполучення працювали 30 військових та 12 одиниць техніки. Роботи почалися 26 грудня і вже завершені. 

Переправа шириною 3,2 метра облаштована з деревʼяних палет та залізобетонних прогонів. Це реверсний проїзд, а отже одночасно можна пересуватися тільки в один бік. 

Це лише тимчасове рішення. Надалі будемо відновлювати зруйнований міст. За умови наявності фінансування роботи заплановано на цей рік.

Дякую військовослужбовцям та голові адміністрації Державної спеціальної служби транспорту України Богдану Володимировичу Бондарю, а також командувачу оперативно-стратегічного угрупування «Таврія» Олександру Георгійовичу Тарнавському за якісну та оперативну роботу! В знак подяки відзначив військових, які відновлювали транспортне сполучення, почесними грамотами голови ХОВА. 

 Працюємо далі

🇺🇦 Ярослав Янушевич / Херcонська ОДА (ОВА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора