Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

Дата: 01.10.2023 00:02
Кількість переглядів: 67

«Зродились ми великої години,

З пожеж війни, із полум'я вогнів,

Плекав нас біль по втраті України,

Кормив нас гнів і злість на ворогів».

 

  Шановні українці, брати і сестри!

 Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисників, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!
 Вітаю всіх чоловіків і жінок — захисників України! Поки є Герої, що попри всі тяготи, захищають мирне майбутне наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо! Ми вже досягли неабияких результатів, бо агресор, що сподівався легко розтрощити нашу країну, отримав могутній народний спротив. Бо вже весь світ зрозумів, що є країна, є єдиний  нескорений народ, є воля до захисту свого права на державу і на свободу.

  Зі святом вас, наші сильні та незламні Герої! Нехай мир завжди буде вашим союзником, а ваше служіння приносить лише гордість і вдячність нашої рідної країни.

  Нехай Пресвята Богородиця додасть кожному з нас віри у Перемогу, охороняє наші родини від лиха, підтримує і надихає наших захисників та захищає їх від ворожих куль.

  Щиро бажаю усім мешканцям Новомиколаївської громади міцного здоров’я, твердості духу, залишатися вірними своїм цілям, вірити в Перемогу України! Лівобережжя Херсонщини буде вільне! Слава Україні! Героям Слава!

 

 

Начальник Новомиколаївської сільської

військової адміністрації                                                                        Євгенія ГЛЄБОВА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора