Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 08.11.2023 02:23
Кількість переглядів: 71

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» у межах співпраці з ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ традиційно долучиться до участі в заходах щорічного Тижня безпеки дорожнього руху, 2-й етап якого відбудеться 13-19 листопада 2023 року.

Низка заходів Тижня стосуватимуться питань безпеки юних учасників руху, актуальності носіння світлоповертальних елементів у темний час доби та умінь надання домедичної допомоги при надзвичайних ситуаціях.

У співпраці з Міністерством освіти і науки України Фонд планує провести традиційний щорічний національний урок з безпеки дорожнього руху у загальноосвітніх навчальних закладах, підбити підсумки VI Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт національного проєкту «Безпечна країна».

Єдиний національний урок у загальноосвітніх навчальних закладах на тему «Безпечна дорога додому» в рамках національного проєкту «Безпечна країна». 17.11.2023, 10.00 –16.00 в усіх регіонах

Матеріали для уроку:

1) Youtube-канал «Безпечна країна» http://www.youtube.com/c/Безпечнакраїна

2) www.dopomogadtp.com, розділ Єдиний національний урок

Окрім цього, в рамках Тижня на сайті Фонду відбудеться віртуальна-фотовиставка «Молодь за безпеку дорожнього руху», до якої ввійшли кращі роботи цьогорічного VI Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт.

Також традиційно Фонд закликає українців долучитися до всеукраїнської благодійної акції зі збору крові для постраждалих в ДТП «Здай кров – врятуй життя», зокрема, у Києві в НДСЛ «Охматдит» та Київському міському центрі крові.

Пропонуємо ознайомитися з Загальним планом заходів Тижня та запрошуємо долучатися до їхнього проведення  http://surl.li/mtmmw

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора