Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

З НОВИМ РОКОМ 2024!

Дата: 31.12.2023 10:37
Кількість переглядів: 41

Шановні жителі Новомиколаївської ТГ!

 

Відходить у минуле 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, адже ворог не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Ми з вами прожили дуже складний рік війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – повний мужності, стійкості та віри в Перемогу. Рік, який минає – це другий рік повномасштабної війни, другий рік нашої боротьби, нашого супротиву та захисту нашої свободи.

І сьогодні, підводячи підсумки прожитого 2023 року, хочу висловити слова подяки воїнам Збройних сил України, волонтерам, працівникам установ та організацій за їхню працю, яка наближає нашу Перемогу.

Ми з вами разом чинимо спротив окупантам! Так, протягом 2023 року, Новомиколаївська ТГ через “Програму фінансової підтримки Збройних сил України, реалізації заходів та робіт з територіальної оборони на 2023 рік” перерахувала  1 млн 160 тис.грн на потреби наших Захисників для придбання тепловізійних приладів, дронів та іншого обладнання  за їх запитами. І надалі продовжимо працювати в цьому напрямку в 2024 році.

Також дуже важливою і пріоритетною є підтримка наших громадян, які стали на захист рідної землі.

Через  програму “Турбота” 18 військовослужбовців громади, які зазнали поранень, контузій чи потребували медичної допомоги, отримали фінансову підтримку в розмірі 10 тис. грн. кожен.

До Дня Збройних Сил України 49 військовослужбовців громади  отримали по 1000 грн.

Також ми з вами потурбувались і про дітей військовослужбовців, 33 дітям виділили по 500 грн на дитину для придбання новорічно - різдвяних подарунків.

Вдалось залучити волонтерську допомогу і цим дітям відправили додатково солодкі набори від Новомиколаївської сільської військової адміністрації.

Програма “Турбота” продовжить свою дію і в 2024 році.

У 2023 році відновили свою роботу ліцеї громади й попри всі труднощі навчають наших українських дітей.

Ми відновлюємо й налагоджуємо роботу ЦНАПу, щоб допомагати нашим громадянам навіть дистанційно.

Ведемо перемовини з громадами, які в майбутньому стануть нашими партнерами й підставлять плече в тяжку хвилину.

Ми всі разом, кожен на своєму місці, прикладемо ще більше зусиль для наближення нашої великої мети, нашої Перемоги над окупантами!

Зустрічаючи Новий рік, побажаймо один одному Любові та Віри. Подаруймо найдорожче й найцінніше – тепло наших сердець, увагу й турботу нашим близьким і рідним. Дякую усім та кожному, хто наближає день нашої Перемоги!

 

Лівий берег Херсонщини буде вільним! Новомиколаївська ТГ - це УКРАЇНА!

 

З повагою

 

Начальник Новомиколаївської

сільської військової адміністрації                                            Євгенія ГЛЄБОВА

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора