Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Підтримуймо малят та одне одного!

Дата: 05.03.2024 08:09
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Вітаємо всіх малят та батьків! Підтримуймо малят та одне одного!

Введення в Україні воєнного стану внесло корективи в освітянське життя та незмінним лишилося те, що усі ми маємо працювати заради наших дітей.
 
Для всебічного розвитку наших маленьких вихованців та повного охоплення освітнім процесом, дитячий садок започаткував дистанційну освіту.

Педагоги створили групи у VIBER, ТELEGRAM «Взаємодія з батьками». 
У якій висвітлюється :
- інформаційно – просвітницька робота серед батьків;
- відео поради для малюків;
- електронні варіанти дидактичних, рухливих ігор;
- пам’ятки, брошурки, листівки, інформаційні буклети для батьків;
- підказки з виготовлення цікавих поробок.

Вихователем Барановою І.О. проведено заняття на тему «Долонька знайомства». 
Метою якого було познайомитись з кожною дитинкою, та дізнатись чим захоплюються діти та цікаві факти про них, що позитивно вплине на подальшу працю. Батьки та діти проявили інтерес до даної вправи, майже всі виготовили долоньки та надіслали фото звіт.

Вихователем Гречаною Н.В. з дітьми старшого віку було проведено заняття з розвитку мовлення, народознавства, ознайомлення з природнім довкіллям, завдання поставлені були перед дітьми, спрямовані на розвиток зв’язного мовлення та активного словника дітей. Діти з цікавістю виконували всі завдання вихователя. Також було проведено заняття з художньої продуктивної діяльності, де діти вчилися використовувати нетрадиційні техніки. 

Вся робота на заняттях будується на принципі інтеграції та партнерства , де діти розвивають творчі здібності.

Було надано індивідуальні консультації батькам, зокрема: "Коротко про дистанційне навчання", ресурсна хвилинка "Ігри для зняття стресу у дітей".

Шановні батьки!
Освітній процес відбувається згідно з розкладом організованих видів діяльності з використанням технології дистанційного навчання (за посиланням, які надали вихователі груп).   Інформаційні матеріали, презентації, консультування та рекомендації за віковими групами розміщені  у VIBER,ТELEGRAM спільнотах!!!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора