Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Михайлівський ліцей бере участь у Національному тижні читання поезії

Дата: 23.03.2024 15:40
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Михайлівський ліцей бере участь у Національному тижні читання поезії, що був започаткований Українським інститутом книги з 16 березня 2024 року. Здається, що сама весна оживає у рядках чарівної поезії Лесі та лауреата багатьох літературних премій Анатолія Камінчука, а як усім нам хочеться, прокинутися у домі, сповненому щастя, який гарно описує Ірина Жиленко. Цінуємо наш спільний дім – Україну, надихаємося неповторними рядками Ліни та задивляємося у дивовижну красу країни разом з Василем Симоненком. Темою цьогорічного тижня став ДІМ, у котрий ми всі обов’язково повернемося, відбудуємо та наповнимо його щастям, бо всі «ріки незмінно течуть додому»!

Відео Цінуємо наш спільний дім – Україну

У Міжнародний день щастя, Михайлівський ліцей згадує наших класиків, читає вірші «витязя молодої української поезії» - Василя Симоненка, лауреата Державної премії України імені Тараса Шевченка (1995). Встигаємо жити, радіти та перемагати разом із ним!

Відео Встигаємо жити, радіти та перемагати!

У Всесвітній день води, учні Михайлівського ліцею піклуються про наші водні ресурси: вчать поезію, роблять поробки та малюнки з річками, морями, озерами України. Бережімо воду, бо вона дає нам життя та сил у боротьбі з ворогом!

Відео Стоїть явір над водою

 

#ВсесвітнійДеньВоди2024

#тижденьпоезії2024

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора