A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Граючись - навчаємось

Дата: 29.03.2024 15:30
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Тиждень з 25.03 по 29.03 для дітей старшої групи виявився не менш цікавим, ніж попередній. При проведенні освітньої діяльності протягом тижня використовувались, як традиційні так і нетрадиційні методи роботи: спостереження, індивідуальна робота, бесіди, пальчикова гімнастика, гімнастика для очей.
Протягом тижня проведено заняття з конструювання, малювання, аплікації.  Ці заняття залучають дітей і батьків до спільної праці і приносять дітям радість, багато позитивних емоцій та відмінний результат.

Фото без опису

Різновікова  група (вихователь Баранова І.О.)

В понеділок 25.03. 2024 року було проведено Zoom заняття з розвитку мовлення на тему «Життя птахів навесні». На занятті діти ознайомились із перелітними птахами, вивчили їх назви, дізнались як живуть пташки та чим займаються на весні.  Складали розповідь опис про пташку, грали в гру «Весна чи зима». 

26.03.2024 року дітям та батькам була надана інформація щодо «Мінної безпеки».

В цей день діти працювали з пластиліном, тема заняття   «Намисто для Наталки». Діти вчились катати кружечки та пальчиком придавлювали до картону.

27.03.2024 року. Конструювання з природного матеріалу. Тема заняття: «Пшеничне поле».     

Відео 👉 "Пшеничне поле" конструювання 

На занятті діти ознайомились із шляхом надходження хліба на стіл, розширили свої знання про шлях хліба з поля до столу; сформували уявлення у дітей, що хліб – результат праці людей багатьох професій; виховували повагу до праці хлібороба, бережливе ставлення до хліба.

Четвер 28. 03. 2024 року проведено Zoom заняття з логіко-математичного розвитку. Тема заняття: «Зворотня лічба. Просторові поняття: ліворуч, праворуч».

Метою заняття було, продовжити вчити дітей порядковій лічбі, називати числа в межах пʼяти у прямому та зворотньому порядку; закріплювати вміння співвідносити цифру з числом у межах 5; формувати просторові відношення (зліва, справа); розвивати довільну увагу, виховувати організованість.

Малювання на тему: «Квіти» з використанням нетрадиційної техніки малювання за допомогою відтискання надутого пакету з фарбою на папір.

П’ятниця  22.03.2024 року.

Проведено   заняття для середньої групи з права. Тема : «Я самий, самий. Право бути самим собою». Завданням якого було переглянути відео на Ютуб каналі, пограти в дидактичну гру, та виконати творче завдання намалювати  себе.

Протягом тижня для дітей надавались відео з Ютуб з руханками, фізичними вправами для покращення здоровʼя та  зміцнення всього організму. Батькам також були запропоновані нейро ігри для розвитку півкуль мозку дитини.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора