Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Здобувачі освіти Новомиколаївського ліцею Новомиколаївської сільської ради взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі до Міжнародного дня рідної мови у рамках Національного фестивалю "Код Нації"

Дата: 20.03.2024 14:50
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Наша здатність спілкуватися між собою зрозумілою мовою в більшості випадків відіграє величезну роль для нас. Мова та її варіанти не лише слугують інструментом комунікації, але також розкривають перед нами широкі можливості. Людина виростає в атмосфері своєї рідної мови настільки, що вона стає необхідною частиною її особистості.
Здобувачі освіти Новомиколаївського ліцею Новомиколаївської сільської ради взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі до Міжнародного дня рідної мови у рамках Національного фестивалю "Код Нації".

Головною метою конкурсу було сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників конкурсу та тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

Завданнями конкурсу було:

  • підтримка і сприяння розвитку учасників конкурсу;
  • сприяння розвитку української мови шляхом заохочення учасників до неформальних і культурних методів її збагачення;
  • заохочення до самовдосконалення учасників тестування, які прагнуть дізнатися свій рівень володіння українською мовою;
  • підтримка учасників конкурсу та їх керівників, сприяння самореалізації та стимулювання подальшої культурної діяльності;
  • залучення якнайбільшої кількості людей до збору коштів на підтримку Збройних сил України.

Щиро вітаємо здобувачів освіти та бажаємо подальших звершень і перемог! Так тримати! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора