Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Майбутнє за освітою! Разом ми можемо зробити її кращою!

Дата: 01.04.2024 08:00
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Завдяки співпраці Новомиколаївської сільської військової адміністрації з Кімонікс Інтернешнл Інк.та участі у проєкті «Зміцнення громадської довіри» (UCBI 4), що реалізується за підтримки USAID і доповнює поточні зусилля України та США щодо просування об’єднаного, демократичного та орієнтованого на Європу відновлення України після повномасштабної війни росії, 30 педагогів закладів освіти Новомиколаївської сільської ради  забезпечені сучасними ноутбуками та необхідною гарнітурою до них. Вчителі, окрім обладнання, отримали море позитивних емоцій та мотивацію працювати ще краще та ефективніше.

Отримані ноутбуки від благодійної організації USAID, вчителями буде  використано для зручнішої підготовки до онлайн-уроків, сама ж підготовка  займатиме менше  часу, а це і розробка плану та конспектів уроків, перевірка учнівських робіт та завдань. Підготовка та демонстрація навчальних фільмів, робота в Гугл класах, аудіальна підтримка та візуальна демонстрація. Використання сучасних медіатехнологій у навчанні. Адже однією з точок росту в освіті є модернізація матеріально-технічної бази й впровадження інформаційно-комункаційних технологій (ІКТ).

За допомогою отриманого ІТ-обладнання вчитель має доступ до навчальних матеріалів та може створити віртуальний клас для синхронного навчання та спілкування;  має змогу організувати навчальний процес, відстежувати прогрес та оцінювати результати учнів;  робити запис проведених  уроків, що дозволяє учням переглядати пропущені або складні матеріали. 

Дякуємо за таку чудову та своєчасну підтримку нашої громади!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора