Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Весна іде, красу несе

Дата: 05.04.2024 16:30
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Протягом тижня з 01.04 по 05.04. діти різновікової групи продовжували знайомитись з весняними явищами, поповнили словниковий запас назвами перших квітів, прикметниками. Навчилися складати опис квітки, відгадувати загадки, грали в мовленнєву гру «Чим відрізняються квіти?».  З  пластиліну ліпили весняну квітку – кульбабу, вчили вірш «Кульбабочки» Т.Карпенка.
      На занятті з конструювання діти виготовляли плоскі та обʼємні геометричні фігури за допомогою пластиліну та зубочисток. На малюванні використовували  нетрадиційної техніки - штампування на тему «Весняні квіти». 
      Під час заняття з  народознавства діти продовжили вивчення державних символів, актуалізували свої знання про те що наша Батьківщина -Україна, та виготовили патріотичне сердечко.

Фото без описуФото без описуПідведемо підсумок ще одного навчального тижня в старшій групі. Впродовж тижня були проведені, насичені різними методами та прийомами, заняття з використанням сучасних технологій. Основною метою проведення занять є: активізувати спільну діяльність дітей та дорослих, формувати у дітей уявлення про все, що нас оточує та викликати емоційно-позитивне ставлення до проробленої роботи. Під час виконання завдань, діти отримали масу задоволення та дізналися багато корисної інформації.

Фото без описуФото без опису

З 01 квітня 2024 року в нашому онлайн - садочку працює психолог Петровська Олена Миколаївна, яка забезпечує психологічну підтримку всім учасникам освітнього процесу.
В понеділок відбулося "Знайомство - представлення", де кожен з діток представив свою візитну картку, а саме малюнок на вільну тему.
У вівторок та четвер в групах було проведено Онлайн заняття з елементами тренінгу "Знайомство", метою якого було познайомитися з дітьми для подальшої співпраці, зацікавити дітей до занять; розвивати увагу, пам'ять, критичне мислення, зв’язне мовлення; виховувати поважне ставлення один до одного, сумлінність до праці.
Проведення психологічної просвітницької діяльності, інформування усіх учасників освітнього процесу щодо самодопомоги. Самодопомога: турбота про найважливіший інструмент — про самого себе.
Психологічна хвилинка, метою якої є розвиток спостережливості швидкості реакції та сприйняття, концентрація уваги, словниковий запас. Та корисні поради "як тренувати дитячу памʼять", через прості, різноманітні ігри та вправи, які спрямовані на покращення концентрації та уважності.
Також протягом тижня були проведені Індивідуальні консультації з батьками.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора