A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Лікування в госпіталях ветеранів війни покриває Програма медичних гарантій НСЗУ!

Дата: 15.04.2024 14:25
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Усі лікарні, які уклали договір із НСЗУ за пакетами Програми медгарантій, надають таку медичну допомогу безоплатно. І госпіталі ветеранів війни не є виключенням. 

✅ Договір із НСЗУ мають 20 комунальних госпіталів ветеранів війни. По два таких медичних заклади розташовані у Полтавській та Львівській області, по одному в інших областях. 

✅ НСЗУ уклали з цими медзакладами договори за пакетами стаціонарної допомоги, реабілітації у стаціонарі, хірургії, амбулаторної допомоги, ранньої діагностики онко тощо.

✅ За найбільшою кількістю пакетів Програми медгарантій договір уклав Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи та Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни. 

✅ Щоб дізнатися, де знаходяться госпіталі ветеранів війни та за якими пакетами ПМГ вони надають безоплатні медичні послуги, скористайтесь дашбордом  “Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій”: https://edata.e-health.gov.ua/e-data/dashboard/pmg-contracts 

☑️ Далі у фільтрі “Надавач послуг” почніть вводити слово “госпіталь” або “ветеран”. Дашборд покаже всі госпіталі ветеранів війни, які мають договори з НСЗУ.

☑️ Оберіть той госпіталь, який вас цікавить та подивіться, яку саме медичну допомогу там можна отримати за Програмою медгарантій.

Або зателефонуйте до контакт-центру НСЗУ за номером☎️ 16-77


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора