A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Новомиколаївської сільської територіальної громади Скадовського району Херсонської області

Дата: 25.03.2024 10:05
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Додаток 2

до наказу начальника СВА

25.03.2024 №12-ОД

 

 

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії Новомиколаївської територіальної громади

1. Новомиколаївська сільська військова адміністрація інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії Новомиколаївської сільської територіальної громади та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

2. Організатор громадського обговорення – Новомиколаївська сільська військова адміністрація Скадовського району Херсонської області.

3. Правова підстава:

Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії»

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3005-20#Text

Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталатірних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки»

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/317-19#Text

Постанова Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій»;

Наказ начальника сільської військової адміністрації від 25 березня 2024 року № 12-ОД «Про проведення громадського обговорення  щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах  Новомиколаївської сільської територіальної громади Скадовського району Херсонської області».

4. Строк проведення: з 25 березня 2024 року до 23 квітня 2024 року.

5. Громадське обговорення провести у формі електронного опитування через платформу Google Форми:  https://forms.gle/ApNxA4jpwHCgVjPb7, приєднаної до офіційного веб-сайту Новомиколаївської сільської військової адміністрації Новомиколаївська сільська військова адміністрація - вітаємо на офіційному веб-сайті (nmykolaivska-gromada.gov.ua)(розділ “Оголошення”).

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції приймаються тільки із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції в електронній формі із зазначенням найменування, місцезнаходження, реєстрації, коду ЄДРПОУ.

6.Перелік об’єктів, які підлягають перейменуванню, відповідно до вимог чинного законодавства:

Назва населеного пункту

Тип (просп, пров, вулиця,тощо)

Назва об’єкта топоніміки

1

село Новомиколаївка

вулиця

Піонерська

2

село Новомиколаївка

вулиця

Колгоспна

3

село Новомиколаївка

вулиця

Кооперативна

4

село Новомиколаївка

вулиця

Гагаріна

5

село Новомиколаївка

вулиця

Робітнича

6

село Новомиколаївка

вулиця

Космонавтів

7

село Новомиколаївка

провулок

Гвардійський

8

село Карабулат

вулиця

Космонавтів

9

село Біленьке

вулиця

Червона

10

село Труд

вулиця

Робоча

 

  1.  Відповідальна особа за узагальнення результатів щодо проведення громадського обговорення: голова Комісії з  питань перейменування (найменування), вулиць, провулків, площ, скверів, парків та інших об`єктів топонімії населених пунктів на території Новомиколаївської сільської територіальної громади, т.в.о начальника відділу ЦНАП ЛЯШКОВА В.О., nnikrada_cnap@ukr.net.

8. Орієнтовний строк та спосіб оприлюднення  результатів громадського обговорення на офіційному сайті Новомиколаївської СВА Новомиколаївська сільська військова адміністрація - вітаємо на офіційному веб-сайті (nmykolaivska-gromada.gov.ua) до 25.04.2024 року.

Нагадуємо, що за невиконання норм Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора