A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

ШЛЯХ ДОДОМУ

Дата: 25.04.2024 08:20
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

«ШЛЯХ ДОДОМУ» - проєкт, спрямований на пошук і повернення дітей, переміщених в рф або на непідконтрольні уряду України території, а також на возз’єднання сімей, діти з яких опинилися в окупації без батьків. Проєкт реалізує «Українська мережа за права дитини» в партнерстві з Міжнародною гуманітарною організацією Save the Children in Ukraine.

Під час повномасштабної війни країна-агресорка перемістила тисячі українських дітей в рф, на підконтрольні їй території України, а також в Білорусь; нав’язала їм російське громадянство, примусово влаштувала у російські прийомні родини та створила перешкоди для возз’єднання цих дітей із батьками та Батьківщиною. Чимало дітей через різні причини опинилися на захоплених росіянами територіях без біологічних батьків, і ворог перешкоджає вивезенню цих дітей на вільну територію України для возз’єднання з рідними сім’ями.

Мета проєкту «ШЛЯХ ДОДОМУ»:

 ● розшукати й повернути додому якнайбільше українських дітей, переміщених в рф або на непідконтрольні уряду України території, а також вивезти на територію вільної України дітей, які опинилися в окупації без батьків;

● створити ефективний й максимально безпечний алгоритм повернення/вивезення дітей;

● підготувати батьків/відповідальних дорослих до возз’єднання з дітьми, надалі підтримувати возз’єднані родини шляхом роботи з ними соціальних працівників, фахівців соціальної роботи, кейс-менеджерів, психологів.

Просимо всіх небайдужих у поширені інформаційного соціального ролика, щоб ще більше людей могли дізнатися про можливість повернення своїх дітей додому.

https://fb.watch/rD4TxCRKOf/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора