Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

У світі професій

Дата: 26.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Тема тижня: «У світі професій»
В період з 22 квітня по 26 квітня 2024 року вихованці різновікової групи знайомились та закріплювали свої знання про професії.

22 квітня  було проведене ZOOM заняття з розвитку мовлення на тему: «У світі професій», вихованці з легкістю відгадали всі запропоновані професії, грали в мовленнєві ігри, будували поширені речення.

23 квітня на занятті з ліплення діти відчули себе справжніми кухарями - з пластиліну ліпили різну їжу. На занятті з конструювання малята були будівельниками - будували будинки з конструктора.

До Великодня, дітки вивчили вірш А. Камінчука «Котики вербові» , за мотивами вірша намалювали малюнок «Котики» за допомогою нетрадиційної техніки - пальчиками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Організовуючи свою роботу, вихователь старшої групи Гречана Н.В. використовує різні методи та прийоми для повноцінного навчально-виховного процесу. На цьому тижні з 22.04 по 26.04 переважали заняття з використанням нетрадиційних технік. І це дало гарний результат! Діти старшої групи з неабиякою активністю та інтересом виконували всі завдання, розвиваючи творчість, уяву, самостійність та креативність.

Фото без опису

З 22 по 26 квітня 2024 року  в ЗДО ( ясла - садок) «Золотий ключик» Новомиколаївської с/р Скадовського району Херсонської області проходив тиждень психології  «З психологією по життю», метою якого є зниження психоемоційної напруги учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану. Кожен день тижня психології проходив під певним девізом. Вихованці закладу дошкільної освіти активно долучалися до квестів, челенджів, майстер-класів, конкурсів.

Тиждень психології
Провели консультаційну роботу з вихователями щодо психологічної готовності дітей до школи. Вступ до школи є однією з найважливіших подій у житті дитини. Для того щоб підготувати дитину до шкільного навчання, необхідно розуміти та враховувати фізіологічні та психологічні особливості .  Консультація  для батьків щодо важливості ритуалів у неспокійний час, сприяла  зменшенню занепокоєння, негативних емоцій, підвищенню впевненості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора