Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Великодній дивограй

Дата: 03.05.2024 15:20
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Великодній дивограй

  З метою збереження народних традицій та виховання поваги до духовної спадщини українців, розвитку творчих умінь підростаючого покоління напередодні світлого свята Великодня у закладі дошкільної освіти організовано виставку дитячих робіт.
       До  свята Великодня готувалися творчо та натхненно. Дошкільнята під час занять із зображувальної діяльності виготовляли писанки, знайомились з цим святом під час освітнього процесу. Вихованці та їх родини підготували Великодні композиції, що представлені на виставці "Великодній дивограй". Ця  творча робота об’єднала весь колектив, згуртувала вихователів, вихованців та їх батьків. Вже вкотре ми бачимо наскільки творчі та обдаровані наші малюки. Композиції всі різні та яскраві.

Фото без описуФото без опису

Щоб задовольнити допитливість сучасної дитини, необхідні знання сучасних методик і технологій. Саме завдяки цьому тиждень з 29.04 по 3.05 в старшій групі був наповнений цікавими, нестандартними заняттями, де діти проявляли свою креативність, фантазію і найголвніше отримували від проробленої роботи задоволення. З цікавістю діти виконують практичні завдання - готуємо руку до письма; практичні завдання з логіко-математичного розвитку; малювання та аплікація нетрадиційним способом.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Психологічна  служба забезпечує своєчасне й систематичне вивчення психофізичного розвитку здобувачів освіти, мотивів їх поведінки й діяльності, сприяє створенню умов для виконання освітніх і виховних завдань закладу освіти.
     Згідно плану роботи психолога проведено гру «Чого не вистачає?» , яка допомогла  розвинути у дитини необхідні навички і якості: увагу, пам'ять, посидючість, логічне та образне мислення.
Корекційно-розвивальне заняття «Дерево сили» в zoom проходило у вільній, невимушеній, веселій формі за допомогою техніки арт-терапії. На заняттях малюк одночасно з отриманим задоволення розкриває власні творчі здібності , малюючи пальчиками. Дана техніка допомагає дитині зняти емоційну напругу, відчути підтримку.
Консультація для батьків на тему: "Розвиток мовлення дітей дошкільного віку" сприяла  підвищенню психолого-педагогічної культури і компетенції дорослих, які беруть участь у вихованні дитини.
 До  Міжнародного дня протидії булінгу (День боротьби з цькуванням), Петровська О.М. провела просвітницьку роботу щодо  профілактика будь – яких форм насилля над дитиною.

Робота психологічної служби

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора