Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Я малесенька людина

Дата: 10.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Тема тижня «Я малесенька людина». В період з 06.05 по 10.05. дітям було запропоновано багато різних занять та завдань, що сприяють гармонійному та всебічному розвитку.
6 травня було проведено Zoom заняття на тему «Я та моє імʼя» метою було удосконалювати уміння  складати розповіді  за картиною (фотографією), сформувати  навички  творення  імен за допомогою  зменшувально-пестливих суфіксів. Також діти виконували творче завдання «Домалюй своє обличчя». На занятті з ХПД діти виконували інтегровану роботу ліплення+аплікація «Мурашка».
На занятті з художньої літератури діти слухали читання вірша Г. Бойко «Здоровим будь!», на основі прочитаного вірша діти на занятті з конструювання робили гантелі з конструктора лего дупло, та виконували фізичні вправи.
На малюванні дітки малювали за допомогою долоньок - цей вид діяльності дуже подобається малюкам. В четвер 9 травня було проведено Zoom заняття з математика «Повторення геометричних фігур. Лічба предметів. Порівняння множин» на занятті було досягнуто мети.

Тиждень «Я малесенька людина»

Цікаво, весело та пізнавально для дітей старшої групи пройшов тиждень з 6.05 по 10.05. Свята, онлайн-екскурсії, конкурс малюнків розвивали творчість дітей, вчили бути креативними, спостережливими. Для дітей було організовано онлайн-вікторини, роботу з мнемотаблицями для вивчення віршів. Спільно з батьками діти досягли значних результатів.

Фото без описуФото без описуФото без описуЗгідно плану роботи психолога Петровської О.М. з дітьми старшої групи проведено діагностику визначення готовності дітей до шкільного навчання. Методика «Будиночки» дозволяє виявити вміння дитини орієнтуватися в своїй роботі за зразком, розвивати довільну увагу, просторове сприйняття, сенсо-моторну координацію та тонку моторику руки.                                           
   На  заняттях з молодшою та середньою групою, використана нейрогра для розвитку міжпівкульних зв’язків “Покажи двома руками”, мета якої укріплення вестибулярного апарату, зняття стресу, напруження.
07.05.2024 року педагогом проведено консультацію для батьків старшого дошкільного віку "Чому треба навчити дитину до 6 років" .
     За допомогою дидактичної гри «Мама та малюк» вихованці старшого та середнього віку  вправлялися в розвитку логіки, уважності. Розвиваюча гра «День чи ніч» корисна для закріплення навичок визначення загальної ознаки групи об'єктів, розвитку логічного мислення та пам'яті.
  В групі раннього віку дидактична гра «Ґудзики» сприяла закріпленню  назв  кольорів, розвитку  пам'яті дітей.

ЗДО ( ясла - садок) «Золотий ключик» Новомиколаївської с/р Скадовського району Херсонської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора