Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

У Новомиколаївському ліцеї відбувся перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»

Дата: 17.05.2024 13:40
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

У період із 13 по 17 травня 2024 р. в Новомиколаївському ліцеї відбувся перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

У межах тижня класними керівниками 1-11 класів було організовано та проведено цикл онлайн-заходів, спрямованих на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, зокрема: єдиний національний урок «Безпечна дорога додому», урок-подорож "Безпечна дорога", години спілкування: "Твої дії у разі небезпеки", "Будь помітний в темряві", "Твій друг – безпечний рух", бесіди: "Безпека руху пішоходів", "Безпека на дорозі - безпека життя", відпрацювання практичних навиків поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів з використанням відеопрезентацій та навчальних матеріалів.

Ми впевнені, що здобувачі освіти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях, вокзалах, заміських дорогах, у транспорті.

Тож, бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність!

У Новомиколаївському ліцеї відбувся перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора