Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Підсумки проведення Дня вишиванки

Дата: 17.05.2024 14:50
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Підсумки проведення Дня вишиванки

"Одягни вишиванку!"

Неважливо, куди ти йдеш — на роботу, прогулянку чи просто у крамницю.

Вишиванка – національний символ. Символом боротьби за незалежність, символ нескореності, незламності духу, надії та любові.

Новомиколаївський ліцей долучився до проведення обласних заходів: флешмобу «Одяшни вишиванку!», проєкту «Вишивана Херсонщина», у рамках якого було проведено майстер-клас з вишивки для вчителів та учнів від умілиць с.Новомиколаївки - Лариси Глєбової та Наталії Кирковської. Роботи, виконані майстринями, учнями були передані до м.Херсона - https://www.facebook.com/reel/468577018943766

Класні керівники 1-11 класів провели тематичні виховні години, квести, круглі столи, челенджі, за допомогою штучного інтелекту створили розмальовку вишиванки, Галина Гаркуша, вчитель мистецтва, провела майстер-клас із виготовлення виробів різними техніками.

У вишивці сакральне значення має все — від ниток, походження тканини до орнаменту, кількості стібків і кольору. Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі.

Об'єднаймо світ вишиванкою!

Підсумки проведення Дня вишиванки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора