Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

18 травня Україна відзначає День науки

Дата: 18.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Шановні науковці!

18 травня Україна відзначає День науки, і це свято особливо важливе в нинішніх умовах війни проти російського агресора.

Українські науковці сьогодні активно працюють над розробкою та впровадженням новітніх технологій, які допомагають нам боротися та наближати перемогу.

Інновації у військовій галузі, зокрема, роботизованих та безпілотних систем, радіоелектронної боротьби, - є вагомим внеском в оборону України від російського загарбника. Втім, головне, що ці розробки рятують життя наших воїнів, допомагаючи їм ефективніше виконувати свої завдання.

Хочу відзначити наполегливу роботу військових науковців, які працюють над створенням нових методів і засобів для захисту військових, техніки та інфраструктури. Вони забезпечують оперативне впровадження нових стратегій у військову практику, які дозволяють швидше й ефективніше виконувати бойові завдання, зменшуючи при цьому ризики для життя наших військових. Ця діяльність забезпечує постійне оновлення і вдосконалення армії, роблячи її більш адаптивною й боєздатною.

Окремо хочу подякувати тим працівникам науки, які зі зброєю в руках зараз у лавах Сил оборони б'ються на фронті проти російської орди.

Зі святом вас! Нехай ваші зусилля увінчаються успіхом, а ваші розробки та інновації якнайшвидше наближають нашу перемогу.

Слава Україні!

Головнокомандувач ЗС України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора