Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Пам’ятаємо, шануємо героя, який воював та загинув за єдину Україну

Дата: 08.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

ПАМ’ЯТАЄМО, ШАНУЄМО ГЕРОЯ, ЯКИЙ ВОЮВАВ ТА ЗАГИНУВ ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ 10 БЕРЕЗНЯ 2015 РОКУ!

Старшина Гливий Сергій Володимирович

95-а окрема аеромобільна бригада http://memorybook.org.ua/4/glyvy.htm

Фото без опису

Гливий Сергій Володимирович народився 17 травня 1972 р., с. Червона Семенівка, Старокостянтинівський район Хмельницької області. Водій БТР 95-ої окремої аеромобільної бригади.

1982 року переїхав з батьками до с. Новомиколаївка (Скадовський р-н).В шкільні роки грав у футбол за сільський футбольний клуб. Обрав професію механізатора, як батько. Пройшов строкову армійську службу, працював трактористом у сільськогосподарському кооперативі.

У серпні 2014 року Сергій був мобілізований Скадовським районним військовим комісаріатом і проходив службу у військовій частині смт Десна.

Загинув 10 березня 2015 року від отриманих тілесних ушкоджень близько 15:00 на 73 км траси Київ - Харків під час ДТП в колоні з 8-ми одиниць військової техніки - один бронетранспортер «Saxon» перекинувся у кювет, інший врізався у відбійник. За попередньою інформацією водій не впорався з керуванням бронетранспортера.

12 лютого 2016 року в Новомиколаївці в урочистій обстановці відкрито меморіальну дошку на честь загиблого воїна Сергія Гливого.

Похований в с. Новомиколаївка Скадовського р-ну.

Присвоєно звання "Почесний громадянин Скадовського р-ну" (посмертно).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора