Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Тема тижня: «Комахи»

Дата: 31.05.2024 14:00
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Тема тижня: «Комахи»

В період з 27.04. по 31.04. діти кожного дня вивчали та пізнавали світ комах, виконували різноманітні завдання, займались активною фізичною діяльністю.
В понеділок було проведено Zoom заняття з теми у «У світі комах» де дітки вчились виділяти ознаки предметів, вивчили узагальнене поняття «комахи» та грали в цікаві мовленнєві ігри. На заняттях з ХПД поринули у світ природи та комах. Діти з паперу клеїли літні квіти «Ромашки» та доповнили цю аплікацію на занятті з конструювання комашкою «Сонечко». Малювали діти нетрадиційною технікою малювання - монотипія «Метелика», що викликало у них захват. 
На занятті з художньої літератури вихованці вивчили вірш Н. Забілої «Метелик» та видумали рухи до нього. 
На занятті з математики діти відкрили для себе цікавий додаток LogikLike, за допомогою якого можна цікаво та захоплююче вивчати математику та розвивати логічне, критичне мислення.

Фото без опису

Фото без опису

Протягом тижня з 27.05 по 31.05.24р.з дітьми старшої групи систематично проводилась організована освітня діяльність. Забезпечувалось оптимальне узгодження індивідуальної і колективної форм роботи, саме тому поставлені  цілі досягнуті в процесі здійснення різноманітних видів діяльності: ігрової, комунікативної, пізнавальної. Для досягнення більш якісного засвоєння дітьми програмного матеріалу, використовувала у роботі: пальчикову гімнастику, дихальну гімнастику, гімнастику для очей, аудіо-звуки, презентації.

Фото без опису

Петровською  О.М. у період з 27.05 по 31.05 проведена наступна робота:
Консультація для батьків "Фрази, яких варто уникати при розмові з дітьми".
Онлайн корекційно-розвивальне заняття "Я та інші".
Мета:      розвиток     навичок      доброзичливого   спілкування, вміння організовувати спільну роботу, створення позитивної атмосфери.
Вправа на розвиток міжпівкульної взаємодії за допомогою сенсорної коробки, метою якої є розвиток дрібної моторики;  пам’яті, уваги, мислення,мовлення. Такі  вправи допомагають подолати стресові ситуації, поліпшити роботу мозку і всього тіла, сприяють гармонійному розвитку особистості та її творчої самореалізації.
Аплікація з природних матеріалів розвиває координацію рухів, конструктивне мислення, фантазію , уяву, естетичний смак, дрібну моторику і тактильні відчуття.
Консультація з вихователями 
Методичні рекомендації: «Перша психологічна допомога. Алгоритм дій. Як підтримати дитину?»

ЗДО ( ясла - садок) «Золотий ключик» Новомиколаївської с/р Скадовського району Херсонської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора