Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Відновлення України після війни та інтеграція в Європейський Союз

Дата: 20.06.2024 17:40
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Відновлення України після війни та інтеграція в Європейський Союз – це складні, але надзвичайно важливі завдання, які потребують консолідації зусиль на всіх рівнях. Одним із ключових аспектів цього процесу є розвиток міжмуніципального партнерства між українськими та європейськими громадами, саме про це було наголошено нашими партнерами на Конфереції з відновлення України URC 2024 в Берлін. Мета глобальна: для 1055 громад України знайти партнерські громади в Європі за 1 рік.

Фото без описуВідео

Міжмуніципальне партнерство дозволяє налагодити обмін досвідом, знаннями та кращими практиками у сферах місцевого самоврядування, надання адміністративних послуг, розвитку інфраструктури, залучення інвестицій та багатьох інших. Європейські громади, які вже пройшли шлях реформ та успішної інтеграції, можуть стати надійними партнерами для українських міст і сіл, допомагаючи їм адаптувати свій досвід до українських реалій.

Такі партнерства сприятимуть не лише відновленню зруйнованих внаслідок війни територій, а й модернізації системи місцевого самоврядування, підвищенню якості життя громадян та розвитку ефективної інфраструктури. Крім того, вони стануть важливим кроком на шляху до євроінтеграції України, зміцнюючи горизонтальні зв'язки між громадами.

ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

ULEAD з Європою в Херсонській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора