Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Військовослужбовці, які бажають продовжити військову службу в інших військових частинах, можуть звернутися до батальйону резерву

Дата: 22.06.2024 10:40
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Військовослужбовці, які бажають продовжити військову службу в інших військових частинах, можуть звернутися до батальйону резерву.

Командування Сухопутних військ ЗСУ спільно з Головним управлінням Військової служби правопорядку ЗСУ проводять повернення військовослужбовців, які проходили військову службу та самовільно залишили військову частину або місце служби, втім бажають повернутися до лав війська.

Такі військовослужбовці будуть направлені до батальйону резерву, а в подальшому на військову службу до інших військових частин відповідно до стану здоров’я та досвіду.

Додаткову інформацію можна отримати в оперативного чергового Херсонського зонального відділу Військової служби правопорядку за телефоном: 063 773 9550

Або офіцера відділення організації охорони, патрульно-постової служби, розшуку та діяльності Військової служби правопорядку в гарнізонах за телефоном: 0635385018.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора