Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Всеукраїнський проєкт «Наш успіх разом з Mr.Leader»: визнання та підтримка кращих практик у дошкільній освіті»

Дата: 17.07.2024 13:50
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує про старт Всеукраїнського проєкту «Наш успіх разом з Mr.Leader»: визнання та підтримка кращих практик у дошкільній освіті» (далі – Проєкт).

Організаторами Проєкту є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Приватна установа «Український інститут дитинства», Громадська спілка «Про дитинство» та бренд «Mr.Leader».

Основна мета Проєкту полягає у стимулюванні впровадження інновацій та пошуку нових методів виховання й навчання в закладах дошкільної освіти та Центрах освіти і піклування про дітей дошкільного віку, підвищенні професійної майстерності педагогів, популяризації кращого практичного досвіду роботи закладів освіти для дітей дошкільного віку, створенні позитивного іміджу дошкільної освіти в суспільстві; визнання та підтримка кращих практик у сфері дошкільної освіти.

Запрошуємо до участі в Проєкті представників закладів дошкільної освіти, Центрів освіти і піклування про дітей дошкільного віку різних форм та типів власності.

Докладніше: https://imzo.gov.ua/.../vseukrains-kyy-proiekt-nash.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора