Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Сьогодні прощаємось з відважним воїном України. Герої не вмирають!

Дата: 23.07.2024 09:00
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

З великим сумом у серці ми оголошуємо про непоправну втрату - загибель нашого земляка  Олексія Сергійовича Бондаренка, військового 73 центру ССО. 
Народився 11 жовтня 1980 року в селі Михайлівка Скадовського району Херсонської області.
Олексій Сергійович відвідував і успішно закінчив Михайлівську загальноосвітню школу. Був веселим, винахідливим і завжди знаходив вихід з будь-якої складної ситуації,  з дитинства мріяв бути військовим.  Він мав багато друзів і завжди був душею компанії та надзвичайно позитивною, доброзичливою людиною, завжди готовою підтримати інших та подарувати позитивні емоції.
Під час тяжких боїв на Херсонщині Олексій віддав своє життя.  Залишилося троє дітей: дві доньки Дар'я та Олександра, син - Антон. Він був люблячим батьком, завжди дбав про свою родину та зробив все можливе, щоб діти росли здоровими та щасливими.
Олексій Бондаренко був справжнім патріотом, небайдужим до долі своєї країни та майбутнього своїх рідних. Ці мужні воїни, наші герої, стоять на смерть, захищаючи свою Батьківщину. 

Фото без опису

Бондаренко Олексій Сергійович нагороджений відзнакою Президента України "ЗА ОБОРОНУ УКРАЇНИ", почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "Золотий хрест", відзнакою Командувача оперативного угрупування військ "Херсон".

 Фото без описуФото без описуФото без опису
Нехай спочиває в мирі, а його сім'я знаходить силу й тепло у спогадах про нього. Він завжди залишиться в наших серцях як відданий захисник і чудова людина, яка приносила радість та усмішки усім навколо.
Вічна пам'ять Олексію Сергійовичу, справжньому Герою, який жив і помер, захищаючи нашу Україну. І нехай Господь віддячить його рідним силою, мужністю та благословенням у цей скорботний час.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора