Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

20:17 05.03.2023

Благодійна організація ADRA Ukraine надає грошову допомогу, яка розповсюджується на всіх мешканців Херсонської області.

Доброго дня, повідомляємо Вас про те, що благодійна організація АДРА Ukraine тимчасово призупиняє реалізацію проекту багатоцільової фінансової допомоги для мешканців Херсонської області задля опрацювання наявних заяв. Обіцяють, після обробки документів поновити реєстрацію.

17:40 07.02.2023

Шановні жителі громади! Бажаєте здобути нові знання та бути конкурентоспроможними на ринку праці регіону? Тоді професійне навчання за сприяння Державної служби зайнятості саме для вас!

Шановні жителі громади! Якщо ви бажаєте здобути нові знання, бути конкурентоспроможними на ринку праці регіону, стати неперевершеними у своїй справі, отримати омріяну роботу, тоді професійне навчання за сприяння Державної служби зайнятості саме для вас!

15:50 25.01.2022

До уваги учасників АТО з інвалідністю

З метою професійної орієнтації та вироблення необхідних знань, соціалізації та адаптації до суспільства учасників АТО з інвалідністю, поліпшення фізичного та психологічного стану осіб з інвалідністю шляхом професійного навчання громадською організацією «Союз ветеранів АТО з  інвалідністю» спільно з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдерадміністрації у співпраці з  комунальним закладом «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги, реабілітації», Донецьким обласним центром зайнятості та державним навчальним закладом «Донецький центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості на 04 листопада 2021 року запланований початок  реалізації  2  всеукраїнських проєктів, спрямованих на підвищення рівня адаптації та соціалізації осіб з інвалідністю:

10:35 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора