Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

ЦНАП

Проводиться актуалізація інформації про реєстрацію місця проживання в Реєстрі громади

Що таке  Реєстр територіальної громади (РТГ) ?   Це  сучасна база даних, призначена для зберігання, обробки та використання інформації відповідно до вимог законодавства України для обліку осіб, які проживають на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Якщо простіше, це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території.

18:22 15.11.2023

Електронний сервіс для зміни адреси фактичного проживання ВПО

Переїхали через бойові дії з місця постійного проживання у тимчасове, хочете зареєструвати свою фактичну адресу, але не знаєте, де розміщуються органи соціального захисту на новому місці? І не треба, бо для цього достатньо кількох простих кроків у застосунку Дія.

21:14 02.11.2023

Втратили документи? 😰 Замовляйте дублікати свідоцтв про народження, шлюб, смерть та інших на порталі Дія

Фізичні свідоцтва та витяги інколи губляться при переїздах. Лишитися без документів — це неприємний досвід, але є просте рішення. Нагадуємо, що замовити повторну видачу можна за кілька кліків на порталі Дія і забрати там, де зручно.  

23:22 26.09.2023

Формування витягу про місце проживання у застосунку Дія

Державна міграційна служба України спільно з Міністерством цифрової трансформації України розробили можливість формування витягу про місце проживання у застосунку Дія. До цього послуга була доступною лише на Єдиному порталі державних послуг Дія.

00:30 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора