Новомиколаївська сільська військова адміністрація
Скадовського району Херсонської області

Дата: від до Скинути

Роз’яснення про відповідальність за отримання паспорту РФ

Роз’яснення про відповідальність за отримання паспорту РФ

 Проводячи певні дискримінаційні політики (неможливість обслуговуватись в медичних закладах, обмеження в пересуванні між населеними пунктами, невиплатою соціальної допомоги, яку окупанти називають пенсіями тощо) держава-агресор "заохочує" населення окупованих територій вступати до їхнього громадянства.

23:10 13.08.2023

Національна програма залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA

Національна програма залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA

Мінмолодьспортом спільно з партнерами у 2023 році продовжено роботу щодо реалізації Національної програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA, мета якої сприяння процесам залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя у громадах, що  постраждали від війни з росією. Програма здійснюється шляхом молодіжних обмінів, які залучатимуть молодь з різних областей України.

22:28 13.08.2023

Грантова підтримка для мікропідприємств в межах програми EU4Business

Грантова підтримка для мікропідприємств в межах програми EU4Business

З метою відновлення підприємницької діяльності на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були окуповані, а також посилення стійкості мікробізнесу в інших регіонах України в умовах війни, в межах програми міжнародної технічної допомоги “EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП”, що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини, українські підприємці можуть отримати гранти в розмірі до 4000 євро для відновлення діяльності. За отримані кошти можна придбати обладнання, закупити сировину та матеріали, виплатити заробітну, орендну плату та оплатити інші господарські витрати.

19:52 13.08.2023

Онлайн захід “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!"

Онлайн захід “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!"

У межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” проводиться підготовка до онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” для молодих людей у віці 16-35 років та мешканців Херсонської області, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00. Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців області з провідними українськими та міжнародними підприємствами - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”.

22:38 12.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора